Vi lagrer ikke personopplysninger om deg på workinnorway.no.

På workinnorway.no brukes informasjonskapsler ("cookies"). Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom "innstillinger", "sikkerhet" eller liknende. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger og er ingen sikkerhetsrisiko for deg. Hvis du slår av informasjonskapsler i nettleseren din, er det ikke sikkert at alle tjenester virker som de skal.

Vi bruker opplysninger fra informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet. Når du besøker workinnorway.no, sender nettleseren din opplysninger til NAVs systemer. For hver side du åpner lagres opplysninger om hvilken side du er på, hvilken side du kommer fra og går til, hvilken nettleser du bruker, om du bruker PC eller mobile løsninger m.m. Slik kan vi forbedre flyten og opplevelsen for alle som bruker nettsiden.

Opplysningene brukes bare til å kartlegge hvordan og hvor mye nav.no brukes, men uten å identifisere IP-adresser. Vi bruker verktøyene Amplitude og Hotjar i analysearbeidet.

NAV har et driftsansvar for denne siden. Du finner mer informasjon om hvordan NAV behandler personopplysninger samt kontaktinformasjon i vår personvernerklæring.